موضوعها: 3
تشکر کرده: 2
اعتبار:
0
سلام من یه ایکس باکس 360 کپی خور دارم الان
من به اینترنت وصل کنم کنسولم بن نمیشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم لنز ایکس باکس من ضعیف شده و یسری بازی ها رو نمیاره اگه من جیتگ کنم دیگه همه بازی ها میان و دیگه لنز کار نمیکنه؟
موضوعها: 1,329
تشکر کرده: 342
اعتبار:
1,167
نام: امید
2020-11-25, 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2020-11-25, 17:03 توسط Admin.)
سلام
بستگی داره به چه روشی کپی خور شده باشه، بسته به روش و نسخه کپی خور ممکنه مشکل ایجاد کنه.
جیتگ نباشه معمولا بن نمیشه ولی مورد فلگ بازی های AP2.5 شناسایی و بن میکنه. میتونه در حالت آفلاین هم شناسایی و کدهای کنسول رو تغییر بده که بعدا هر زمان آنلاین شدید بن کنه.
در جیتگ میتونید از روی هارد بدون دیسک نیز اجرا کنید.
کانال تلگرام ایکس باکس شیر ( t.me/xbox_share ) به درخواست شما کاربران گرامی فعال شد!
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
موضوعها: 3
تشکر کرده: 2
اعتبار:
0
از کجا بفهمم چه نوع کپی خور هست سال تولید دستگاه من 2009_11_2 هستش این چه نوع کپی خوری هست؟
موضوعها: 1,329
تشکر کرده: 342
اعتبار:
1,167
نام: امید
از روی تاریخ نمیشه مشخص کرد، بهترین حالت این بود که فروشنده اعلام کنه که اکثرا این کار رو انجام نمیدن.
لطفا در انجمن جستجو کنید و تاپیک های مرتبط رو بخونید تا جایی که یادم هست موارد مشابه داشتیم از توضیحات اونا استفاده کنید. (محدودیت زمانی دارم و نمیرسم دوباره تایپ کنم)
کانال تلگرام ایکس باکس شیر ( t.me/xbox_share ) به درخواست شما کاربران گرامی فعال شد!
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• ARMIN3