2019-06-10, 08:47
سلام چجوری باید کاربر پرمیوم بشیم ؟
آموزش کپی خور کردن انواع کنسول وی حتی ورژن 4.3 | wii
|
2019-06-10, 08:47
سلام چجوری باید کاربر پرمیوم بشیم ؟
2019-06-11, 01:13
(2019-06-10, 08:47)nik2000 سلام هزینه سالانه دریافت میشه، در صورت تمایل لطفا از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید. ![]() ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
سلام دوستان
یه سوال در خصوص کپی خور شدن wii من یه دستگاه wii با فریم ور 4.3E دارم که قبلا با دیسک بازی میکردم و الان میخوام کپی خور بشه. homebrew ios58 v25.32 ورژن 1.1.2 رو طبق آموزشها نصب کردم و اون قسمت bootMii روهم نصب کردم. برای نصب لودر هم از neogamma استفاده کردم ورژن R9beta56 که از داخل HB اجرا میشه. و یه پوشه با نام wbfs هم تو فلش ساختم و فایل یه بازی که البته ریجنش U هست رو ریختم داخلش و از برنامه neogamma روی حالت USB زدم ولی فقط یه شمارش گر معکوس میاد و بعد دیگه کلا هیچ کاری نمیشه کرد و باید کنسول رو خاموش و روشن کنم. لطفا بفرمایید چکار باید کنم؟ متشکرم ----- ارسال های ادغام شده ----- در ضمن قصد داشتم بدم بیرون کپی خور کنن ولی چون تهران نیستم و این شرایط فعلی مشکل ساز شده خودم دست به آچار شدم. خواهش میکنم اگر میشه راهنمایی بفرمایید.
2020-03-19, 00:26
سلام
لطفا تمام پست های تاپیک رو بررسی کنید فکر کنم قبلا پاسخ داده شده. و همچنین طبق توضیحات آموزش ها مرحله به مرحله و کامل باید انجام بدید تا نتیجه بده. ![]() ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
|
|